Ingrediënten
- 190 gram Muesli
- 170 gram Griekse Yoghurt 0% vet
- 1 el Honing
- 30 gram Blauwe bessen (diepvries)
- 30 gram Diepvries frambozen
Benodigdheden
- Mixer
- Vriesbestendig bakje
Bereidingswijze
Muesli, yoghurt en fruit. Een combinatie waar je veel lekkere dingen van kunt maken. Zoals deze yoghurtbars. Lekker als tussendoortje en makkelijk te maken.
Stap 1. Doe bakpapier over de bodem van het diepvriesbestendige bakje. Verdeel de muesli over de bodem. Meng 120 gram van de yoghurt met de honing.
Stap 2. Maal de bevroren bessen en frambozen fijn en meng deze met de overgebleven yoghurt. Verdeel over de muesli. Sluit het bakje af en doe deze voor minimaal 3 uur in de vriezer.
Stap 3. Haal de yoghurt met behulp van het bakpapier uit het bakje. Laat even op temperatuur komen en snijd het in 12 stukken.
De repen die je niet direct opeet kun je tot 3 weken bewaren in de vriezer.