Ingrediënten
- 1 kilo Aardappelen
- 750 gram Winterpeen
- 250 gram Witte uien
- 1 à 2 eetlepels Crème fraîche
- Lepeltje Diijon mosterd
- Zakje Rucola
- 4 Kalfs- of rundsaucijzen
Benodigdheden
- Snelkookpan
Bereidingswijze
Heb jij zin in een winterse maaltijd? Probeer dan eens deze stamppot met een verrassende twist. Door de creme fraiche wordt de stamppot veel romiger, terwijl het door de rucola juist meer bite krijgt. Een verrassende combinatie dus. Lees hieronder het recept!
- Schil de aardappelen en snijd in stukken.
- Snij ook de ui en winterpeen
- Aardappelen met wortel en ui en zout in hogedrukpan 7 minuten stomen (of in normale pan; dan is kooktijd langer)
- Ondertussen saucijzen bakken.
- Groenten afgieten en met stamper grof stampen.
- Roer crème fraiche en mosterd erdoor.
- Naar smaak peper toevoegen.
- Opdienen met saucijzen en rucola erover verdelen.
Eet smakelijk!