Ingrediënten
- 2 Eieren
- 1 tl Vanille extract
- 1 tl Kaneel
- 200 ml Melk
- 4 sneetjes Brood
Benodigdheden
- Beslagkom
- Garde
- Koekenpan
Bereidingswijze
Nog een zak oud brood liggen? Gooi dit niet weg! Maak er deze overheerlijke ‘old school’ wentelteefjes van. Gemakkelijk te maken, snel klaar en ontzettend lekker.
- Doe het ei, het vanille-extract, de kaneel en de melk in een beslagkom. Klop los en maak er een glad mengsel van.
- Snijd indien gewenst de korstjes van het brood.
- Dip de broodplakken 1 voor 1 door het eimengsel en stapel ze op een bord. Schenk de rest van het mengsel over de stapel en laat intrekken.
- Verhit wat boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes in 5 minuten goudbruin.
- Garneer bijvoorbeeld met aardbeien en blauwe bessen.