Ingrediënten
- 2 Meergranen wraps
- 120 gram Kalkoenfilet (plakjes)
- 150 gram Rode bieten (gekookt)
- 100 gram Spinazie
- 60 gram Augurk(en)
- 2 Bosuitjes
- 40 gram Feta
- snufje Zwarte peper
Benodigdheden
Bereidingswijze
Wraps zijn super handig om mee te nemen naar je werk, school of stage. Je kunt deze namelijk vullen met alles wat je lekker vindt! Zowel zoet als hartig en zowel als diner, lunch of snack. Neem dan altijd wel de volkoren variant, zodat je wel alle vezels en gezonde voedingsstoffen binnen krijgt. En dan vullen maar: heerlijk met een grote hoeveelheid groentes en kaas of vlees(waren), zodat je na het eten van je wrap bomvol energie zit om van de rest van je dag te genieten! Wil je deze wrap graag vegetarisch maken? Vervang dan de kalkoenfilet door extra feta of geitenkaas.
Bereidingswijze Volkoren Bieten-Feta Wrap:
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of koekenpan.
- Snijd de rode bieten in grove stukken en snijd de augurken en bosui in kleine ringen.
- Beleg de verwarmde wraps met plakjes kalkoenfilet, spinazie, de grove stukken rode biet, augurk en bosui. Verkruimel hier als laatste de feta over en bestrooi met zwarte peper naar smaak.
Heb je vragen of opmerkingen over het recept? Laat dan hieronder even een berichtje achter.