Ingrediënten
- 4 Volkoren wraps
- 1 verpakking Garden Gourmet Spicy Falafel
- 250 gram Champignons
- 200 gram Sugar snaps
- 100 gram Komkommer
- 100 gram Ijsbergsla
- 50 gram Tzatziki
- 40 gram Feta
- 2 eetlepels Olijfolie
- snufje Peper en Zout
Benodigdheden
- Koekenpan
- Wokpan
Bereidingswijze
Vandaag een lunchgerecht wat je gemakkelijk mee kunt nemen naar je werk, een zondagse wandeling in het park of een lange treinreis. Wraps zijn makkelijk te bereiden en kun je zo vullen met de gebakken groentes van de vorige dag. Al met al, een ideaal gerecht om te vullen met leftovers en de wraps zijn zowel warm als koud even smakelijk! Makkelijker dan dit kan haast niet en tegelijkertijd en goede manier om die extra groentes binnen te krijgen.
- Verwarm in de wok en in de koekenpan beide 1 eetlepel olijfolie.
- Snijd de champignons en komkommer in plakjes en verwijder de puntjes en harde streng van de sugar snaps. Bak de falafel in 6 minuten rondom goudbruin in de koekenpan en bak de groentes in 8-10 minuten gaar in de wok.
- Verdeel de ijsbergsla, plakjes komkommer, groentes uit de wok en falafel over de 4 wraps en verdeel hier vervolgens de tzatziki over. Maak af met wat gebrokkelde feta en eventueel peper en zout naar smaak.