Ingrediënten
- 2 Meergranen wraps
- Hummus
- 120 gram uitgelekte Zwarte bonen
- 2 handen Verse bladspinazie
- 1/2 Rode paprika
- 1/2 Avocado
- 1 Tomaat
- Gemalen komijnzaad
- Peper en Zout
- 1/2 eetlepel Olijfolie
Benodigdheden
- Koekenpan
Bereidingswijze
Wil jij eens wat anders dan een broodje pindakaas of kip, rijst en broccoli als lunch? Probeer dan deze wraps boordevol groenten. Door de toevoeging van hummus en zwarte bonen bevatten ze redelijk veel eiwitten en zijn ze perfect als maaltijd voor of na het sporten.
- Snijd de avocado en paprika (kleur naar keuze) in reepjes en de tomaat in kleine bokjes.
- Verwarm de wraps kort aan beide kanten in een koekenpan (zonder olie) en leg deze op een bord.
- Verwarm de olie in de pan en voeg de spinazie toe. Schep om totdat dit geslonken is. Voeg daarna de zwarte bonen toe, het komijnzaad en wat peter en zout naar smaak. Roer het geheel en verwarm het kort.
- Bestrijk beide wraps met een dun laagje hummus.
- Beleg de wraps met het spinazie-bonenmengsel.
- Verdeel de avocado, paprika en tomaat over beide wraps, rol ze op en zet ze vast met een prikker.
Geniet van je lunch!