Ingrediënten
- 150g Quinoa
- 200g Pompoenblokjes
- 160g Linzen
- 160g mais
- 200g Verse bladspinazie
- 1 Courgette
- 1 Rode ui
- 200g Pittig gekruide tofublokjes
- 1 blokje groentebouillon
- 2 teentjes Knoflook
- 1 el Peper en Zout
- scheutje Paprikapoeder
Benodigdheden
- Koekenpan
- Kookpan
Bereidingswijze
Deze vegetarische wokschotel bevat veel groenten en bonen en dat maakt samen met de vleesvervanger een zeer gevarieerd gerecht! Deze keer hebben we er een meal prep van gemaakt. 🍲In de FIT.nl-koelkast staat nu een mooie voorraad! 😉
Stap 1. Snijd de groenten.
Stap 2. Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking samen met een groentebouillonblokjes.
Stap 3. Bak de groenten in olijfolie samen met de teentjes geperste knoflook.
Stap 4. Voeg de (diepvries)pompoenblokjes toe wanneer de groenten half gegaard zijn.
Stap 5. Wanneer de groenten gaar zijn voeg je de linzen, mais, verse spinazie en tofu toe en laat deze nog kort meebakken.
Eet smakelijk! Of… mealprep ze! 💙💪🏻