Ingrediënten
- 1 el (Sesam)olie
- 1 Rode ui
- 600 g Zoete aardappel
- 125 g Baby maïs
- 1 Courgette
- 1 Aubergine
- 2 teentjes Knoflook
- 8 el Rode currypasta
- 200 ml Kokosmelk
- 500 g Flespompoen
- 60 g noten en zaden naar keuze
- 2 Lente-ui
- 1 Bouillonblokje(s)
Benodigdheden
- Pan
Bereidingswijze
In een handomdraai heb je een super smakelijke curry die ook nog gezond is! In plaats van rijst kun je ook eens zoete aardappel gebruiken, een erg lekkere variant!
- Snijd ui en knoflook en fruit deze in de pan.
- Voeg de zoete aardappel en pompoen toe in kleine stukjes, deze hoef je in principe niet te schillen als je ze goed wast.
- Voeg currypasta naar smaak toe (ik gebruikte 8 el).
- Voeg de overige groentes in stukken toe.
- Bak het geheel voor ongeveer 10 minuten.
- Voeg de kokosmelk en het bouillonblokje toe en laat nog 10 minuten pruttelen.
- Serveer met nootjes en fijngesnipperde lente ui.