Ingrediënten
- 200 gram Zoete aardappel
- 150 gram Kipfilet
- 100 gram Broccoli
- halve Ui
- 1 teen Knoflook
- 50 militer Kokosmelk
- 125 gram Champignons
- Halve eetlepel Koh Thai groene curry pasta
- 1 eetlepel Bak en braad vloeibaar
Benodigdheden
- Wokpan
- Kookpan
Bereidingswijze
Zin in een heerlijke eiwitrijke maaltijd? Probeer dan deze Thaise groene curry met kip. Snel op tafel en super gezond!
- Snijd de knoflook en ui.
- Verhit de aangegeven hoeveelheid braadvet in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Fruiten houdt in dat de ui een goudgele kleur krijgt. Leg vervolgens de gefruite ui en knoflook op een bord.
- Kook de broccoli en zoete aardappel.
- Snijd de kipfilet in blokjes. Kruid de blokjes met wat peper. En bak de kip in een wokpan gaar.
- Snijd de champignons in stukjes en doe deze bij de kip in.
- Doe vervolgens de kokosmelk en de currypasta bij de wokpan in.
- Doe de ui en knoflook er weer bij en laat het geheel nog even sudderen.
- Doe de zoete aardappel bij de wokpan in, of serveer de zoete aardappel en de broccoli/kip los van elkaar.