Ingrediënten
- 4 Stoofperen
- 1 liter Rood druivensap
- 500 gram Kokosyoghurt
- 1-2 eetlepels Honing
- 1 kaneelstokjes
- 2 stukjes Steranijs
Benodigdheden
- Pan
Bereidingswijze
Gezond en zo op tafel. Maak je eigen stoofpeertjes zonder extra suiker!
Stap 1
Neem een pan die niet al te groot is, waar alle peren rechtop in kunnen staan. Giet het druivensap in de pan.
Stap 2
Schil de peren en zet ze in het druivensap. Doe de kaneelstokjes en de steranijs erbij en breng aan de kook.
Stap 3
Laat ongeveer 40 minuten koken. Test of de peertjes klaar zijn door er met een vork in te prikken. Gaat dit makkelijk? Dan zijn de peertjes klaar. Hoe lang het precies duurt ligt aan hoe dik de stoofpeertjes zijn.
Stap 4
Laat de peertjes iets afkoelen in het vocht.
Stap 5
Verdeel vlak voor het opdienen de kokosyoghurt over de borden en zet de stoofpeertjes hier midden in.