Ingrediënten
- 100 gram Magere franse kwark
- 350 ml Verse sinaasappelsap
- 1 el Honing
- 10 gram Vanille eiwitpoeder
- 15 gram Chiazaden
- 100 gram Blauwe bessen
- 2 el Bevroren zomerfruit
Benodigdheden
- Blender
Bereidingswijze
Langzamerhand begint het zonnetje weer te schijnen en krijgen we zin in drankjes op het terras, ontspannen in het park en ijsjes. Met dit recept wil ik je het gevoel geven dat de zomer al is begonnen! Een heerlijke frozen smoothie en een bodem die smaakt naar een Split ijsje! Dit fruitige en zoete ontbijtje tovert een glimlach op je gezicht.
Stap 1. Meng de kwark, honing, eiwitpoeder, chia zaad en 50ml sinaasappelsap voor de Split chia pudding laag samen in een bakje. Roer goed door en verdeel over 2 jampotjes of glazen. Laat dit een nacht opstijven in de koelkast.
Stap 2. Verdeel de verse blauwe bessen over de beide opgesteven glaasjes met chia pudding.
Stap 3. Stop het bevroren fruit samen met 300ml sinaasappelsap in de blender en mix tot een bevroren egale puree. Verdeel over beide glaasjes en maak af met een eetlepel crunchy spelt van Zonnatura.
Stap 4. Serveer direct, voordat de bevroren puree begint te smelten. Eet smakelijk!