Ingrediënten
- 100 gram Quinoa
- 100 gram Rucola
- 1 Zoete puntpaprika
- 8 cherry Cherrytomaatjes
- 1 Avocado
- 120 gram Kidneybonen
- 180 gram Vegetarische balletjes Valess
- 50 gram Ongezouten noten
- 2 eetlepels Balsamico-azijn
- snufje Peper en Zout
Benodigdheden
- Zeef
- Kookpan
- Pan
- Kom
Bereidingswijze
Heb je zin in een gezonde lunch waarmee je uren vooruit kan? Probeer dan deze kleurrijke quinoa-salade boordevol gezonde ingrediënten!
- Kook de quinoa in ruim 10 minuten gaar en giet af.
- Bak de vegetarische balletjes goudbruin.
- Snijd de zoete puntpaprika, avocado en cherrytomaatjes in reepjes.
- Verdeel alle ingrediënten over twee kommen en garneer met de ongebrande noten, balsamico-azijn en peper en zout.