Ingrediënten
- 350 gram Kipfilet
- 3 teentjes Knoflook
- 4 Meergranen wraps
- 1 Ui
- 70 gram Bloem
- 4 el Ketjap
- 1 el Sambal
- 125 gram Taugé
- 1 el azijn
- snufje Bruine basterdsuiker
Benodigdheden
Bereidingswijze
Wij zijn fan van wraps! Je kan lekker variëren met de vulling en je staat vaak niet lang in de keuken. Vandaag gaan wij voor een pittige en eiwitrijke wrap met kip. Indonesische stijl!
Stap 1: Snijd de kipfilet in reepjes en voeg deze samen met de bloem en 1 geperst teentje knoflook. Bak de kipfilet vervolgens in een pan met olie goudbruin en gaar. Laat de kipfilet uitlekken op keukenpapier.
Stap 2. Snijd de ui in grote ringen en bak deze in dezelfde pan glazig. Voeg de rest van de knoflook, sambal, ketjap, azijn en het snufje bruine suiker toe. Breng dit geheel aan de kook en voeg dan de taugé toe. Laat het geheel nog 2 minuten sudderen.
Stap 3: Voeg daarna de kip toe en haal de pan van het vuur. Warm de tortilla’s op volgens de verpakking. Beleg de tortilla’s met het kipmengsel. Eet smakelijk!