Ingrediënten
- 300 gram Kipfilethaasjes
- 1 Rode paprika
- 1 Gele paprika
- 1 Rode ui
- 100 gram Volkoren penne
- Halve Komkommer
- 85 gram Rucola
- 2 eetlepels Honing mosterd dressing
- snufje Peper en Zout
Benodigdheden
- Pan
Bereidingswijze
Geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit recept misschien iets voor jou! Dit gerecht is ook lekker om koud te eten. Maak bijvoorbeeld extra voor als lunch op werk of makkelijke hap in het park.
Stap 1: Verwarm een scheutje olie in de pan. Kruid de kip met de een snufje peper en zout en bak goudbruin gaar.
Stap 2: Snijd ondertussen de kommer, paprika en ui in stukjes.
Stap 3: Als de kip gaar is doe je alle ingrediënten bij elkaar en voeg als laatste de honingmosterd dressing en rucola toe.