Ingrediënten
- 2 Paninibroodje(s)
- 1/2 Courgette
- 250 gram Mozzarella
- 2 volle el. Zoetzure paprikastukjes uit blik
- 2 tl. Italiaanse kruiden
- 1 el. Olijfolie
- 1 tl. Gerookte paprikapoeder
- Snuf Peper
Benodigdheden
- Grillpan
Bereidingswijze
Drie producten die elkaar perfect aanvullen: mozzarella, paprika en courgette! Deze goed gevulde panini is een eiwitbommetje en door de groenten ook nog eens rijk aan vezels. Even onder de grill leggen en je hebt een heerlijke lunch!
Stap 1: Weeg en meet alle ingrediënten af. Snijd daarna de courgette in schijfjes van 0,5 cm. dik. Laat de mozzarella uitlekken en haal 2 el. paprikastukjes uit blik.
Stap 2: Besmeer de door de helft gesneden panini met boter aan de binnenkant en beleg de panini met de ingrediënten. Tip: doe een stuk mozzarella in het midden en nog boven op alle ingrediënten, dan worden de andere ‘losse’ ingrediënten goed met elkaar verbonden als de mozzarella smelt. Strooi over de courgette 1 tl. Italiaanse kruiden en 1/2 tl. gerookte paprikapoeder per broodje. Maak eventueel af met wat zout en peper.
Stap 3: Gril de panini 6-8 minuten onder een voorverwarmde grill. Serveer met een beetje ketchup naar behoefte.
Eet smakelijk!