Ingrediënten
- 3 rollen Oreokoekjes
- 125 gram Roomboter
- 1 liter Campina kokoskwark
- 12 blaadjes Gelatine
- 50 gram Kokos
Benodigdheden
- Blender
- Beslagkom
- Springvorm
- Pan
Bereidingswijze
Vaak krijg ik de vraag van mensen: welke taart kan ik het beste eten. Ik vraag dan altijd: ‘welke vind jij het lekkerst’. Je mag namelijk echt wel genieten van een ongezond stuk taart zo af en toe! Genieten is net zo belangrijk en hoort naar mijn idee bij een gezonde voeding. Al vliegen de suikers en verzadigde vetten in zo’n stukje taart je misschien om de oren. Dus voor deze ene keer (en nog ter ere van mijn verjaardag) een ongezond recept voor een overheerlijke taart! Enjoy!
- Verpulver 2 rollen Oreokoekjes in een blender, verhit ondertussen de boter in een pannetje;
- Haal de gesmolten boter van het vuur en meng dit met de Oreo. Vet een springvorm in met boter en bedruk de bodem met de oreo’s;
- Bereid de gelatine volgens de verpakking, meng de gelatine met de kokoskwark en 40 gram kokos in een grote schaal;
- Giet het mengsel over de Oreokoekjes en laat het geheel minimaal 2 uur opstijven in de koelkast;
- Decoreer met de overige Oreo’s en geraspte kokos.