Ingrediënten
- 4 Knackebrod volkoren
- 4 Eieren
- 2 el Halfvolle mayonaise
- 1 tl Paprikapoeder
- 1 tl Kerriepoeder
- snufje Peper
- snufje Bieslook
Benodigdheden
Bereidingswijze
Wanneer je eiersalade in de winkel koopt zitten er vaak veel minder eieren in dan je had gehoopt. Met jouw eigen eiersalade heb je dit zelf in de hand. Dit lekkere tussendoortje is dan ook een mooie aanvulling om je dagelijkse macro’s te halen.
Stap 1: kook de eieren in 8 minuten hard. Meng ondertussen de de mayonaise, olijfolie, kerriepoeder, paprikapoeder en peper tot een saus.
Stap 2: laat de eieren schrikken in koud water en pel ze daarna. Snijd de eieren doormidden en haal de eidooier eruit. Snijd het eiwit in kleine stukjes en roer het door de saus. Garneer met verse bieslook. Eet smakelijk! 😀