Ingrediënten
- 400 gram Kippendij
- 2 tl. Uienpoeder
- 2 tl. Paprikapoeder
- 1/2 tl. Knoflookpoeder
- 2 tl. Korianderpoeder
- 1 tl. Peterselie
- 1/2 tl. Chilipoeder
- 1 tl. Kerriepoeder
- 2 tl. Ras el hanout (specerijenmengsel)
- 4 el. Olijfolie
Benodigdheden
- Garde
- Koekenpan
- Kom
Bereidingswijze
Jouw eigengemaakte kip shoarma van heerlijk malse kippendij! Super makkelijk om te maken en goed voor een flinke dosis eiwitten.
Stap 1. Maak de kippendij schoon en snijd deze in reepjes. Mix alle kruiden in een kommetje.
Stap 2. Schenk de olijfolie over de kipreepjes. Strooi de kruidenmix over de kip en meng goed door.
Stap 3. Bak de kippendij goudbruin in 8 minuten op middellaag vuur. Keer de kip regelmatig.
Vegan optie: Vervang de kippendij door tofu. Dep de tofu eerst goed droog met een theedoek en volg daarna de stappen van het recept!