Ingrediënten
- 200 milliliter Sojamelk
- 3-5 eetlepels Havermout
- 1 Kerstkoekje
- 10 Moerbeien
- 5 Gedroogde cranberry’s
- 1 eetlepel Kokosrasp
- paar blokjes Extra pure chocolade
Benodigdheden
- Pan
Bereidingswijze
Havermoutpap kan altijd! Maar met kerst gaan we voor de luxe variant. Probeer dit heerlijke recept en verras je vrienden en familie!
- Breng 200 milliliter melk langzaam aan de kook.
- Voeg de 5 eetlepels havermout toe aan de (soja)melk, en kook de havermout gaar. Blijf goed roeren. De meeste havermout die te koop is, is snelkokende havermout. Je bordje pap is in een paar minuten klaar. Niet voorgekookte havermout moet je een half uur laten koken.
- Voeg de havermoutpap toe aan een gezellig kommetje, het is ten slotte kerst!
- En nu kan het feest beginnen.,, Versier je havermoutpap met de volgende topping: 1 of 2 kerstkoekjes gebroken (of kies naast je kerstkoekje een stukje chocolade/kerstkransje), moerbeien, cranberry’s, kokosrasp.
Een simpel en comfy ontbijtje; Voedzaam en genieten in 1 kom. Een feestelijke aftrap van deze tweede kerstdag 🙂