Ingrediënten
- 120 gram Udon noodles
- 400 gram Kipfilet
- 1 bakje Taugé
- 500 gram Sperziebonen
- 450 gram Tomaten
- Naar voorkeur cashewnoten
Benodigdheden
- Wokpan
- Pan
Bereidingswijze
In principe horen udon noodles thuis in de oosterse keuken, maar met een twist zet je zo deze heerlijke Italiaanse variant op tafel. Benieuwd naar dit recept? Lees hieronder hoe je het zelf maakt.
Dit gerecht is gemaakt met ‘straight-to-wok’ noodles. Deze kun je als laatste toevoegen en wokken in de pan. Er zijn ook noodles die je eerst moet koken. Beide soorten kun je prima gebruiken in dit gerecht, maar lees goed de verpakking hoe de noodles bereid moeten worden.
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes, dop ook de boontjes en snijd de tomaat in partjes
- Kook de boontjes tot ze beetgaar zijn
- Verhit de wok pan en bak op hoog vuur de kipfilet gaar
- Voeg hier de boontjes aan toe en wok ze kort mee
- Voeg daarna de tomatenpartjes en taugé toe
- Voeg tot slot de noodles toe en wok deze 2 á 3 minuten mee
- Verdeel over de borden, bestrooi naar wens nog met cashewnoten
Smakelijk eten!