Ingrediënten
- 500 gram Aardappelen
- 1 Bloemkool
- 250 gram Cherrytomaatjes
- 400 gram Kipfilet
- 1 pakje Rode currypasta
- 200 ml Kokosmelk
Benodigdheden
- Wokpan
- Kookpan
Bereidingswijze
De Nederlandse bloemkool in een Indisch jasje. Lekker pittig en snel op tafel. Hou je niet zo van pittig, dan kan je ervoor kiezen extra kokosmelk toe te voegen. Daarnaast kan je ervoor kiezen de kip te vervangen voor ei, waardoor ook vegetariërs van dit recept kunnen genieten. Eet smakelijk 🙂
- Schil en snijd de aardappelen in blokjes, de bloemkool in roosjes, de tomaatjes in kwarten en de kip in reepjes.
- Verhit in de pan een beetje olijfolie en bak de kip gaar.
- Voeg de currypasta toe en roer goed door.
- Doe de aardappel, bloemkool en tomaatjes in de pan en bak deze voor 2-3 minuten.
- Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat de curry zachtjes doorsudderen voor 20-30 minuten.
- Verdeel de curry over 4 borden.