Ingrediënten
- 1 Ui
- 2 el Olijfolie
- 400 gram Pompoen
- 2 el Garam masala
- 400 gram (1 blik) Linzen
- 400 gram Gezeefde tomaat
- 200 gram Koolvis
- 10 gram Peterselie
Benodigdheden
- Wokpan
Bereidingswijze
De herfst is dan echt aangebroken. Het weer wordt guurder en de dagen worden korter. Je wil dan ook niet al te lang in de keuken staan. Maar misschien wel genieten van al het lekkers dat dit seizoen te bieden heeft. Pompoen is zo’n voorbeeld van een echte herfstgroente. Heerlijk in dit stoofpotje en snel op tafel.
- Snijd de ui in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in de pan en bak de ui een minuutje mee. Voeg vervolgens de garam masala en de pompoen toe. Bak deze 2 minuten op hoog vuur.
- Laat de linzen uitlekken en voeg deze samen met de tomatenblokjes toe in de pan. Stoof voor 15 minuten op middelhoog vuur.
- Snijd de vis in stukjes en doe deze voor 2 minuten bij de stoofpot. Garneer met de peterselie.