Ingrediënten
- 250 gram ananas
- 50 gram Boerenkool
- 100 gram bleekselderij
- 400 ml. Water
Benodigdheden
- Blender
- Zeef
Bereidingswijze
Dit groene sapje is heerlijk friszoet van smaak en zit vol met goede vitamine. De smaak van bleekselderij en boerenkool wordt gecompenseerd met de sterk zoete smaak van ananas. Dit sapje is ideaal om met een juicer te maken. Omdat die niet standaard in iedereens keuken staat, maken wij dit sapje in een blender en halen we het door een zeef.
Stap 1. Snijd de bleekselderij in stukken en doe dit samen met de boerenkool en het water in de blender. Blend voor minimaal één minuut zodat de boerenkool en bleekselderij zo fijn mogelijk wordt.
Stap 2. Giet het sap door een zeef zodat het pulp uit het sap gehaald wordt.
Stap 3. Doe vervolgens het sap samen met 250 gram ananas in de blender en blend in één minuut tot sap.