Ingrediënten
- 2 Rode paprika’s
- 200 gram Kipfilet
- 100 gram Griekse Yoghurt 0% vet
- 1 Komkommer
- 80 gram Feta
- 4 wraps Volkoren wraps
- 100 gram Ijsbergsla
- 2 Tomaat
Benodigdheden
- Koekenpan
Bereidingswijze
Waan je in Griekenland met deze Griekse gevulde wrap. Rijk aan groenten, eiwitten en vezels. Makkelijk te bereiden en zo op tafel.
- Snijd de paprika en komkommer in reepjes en de kipfilet en feta in kleine blokjes.
- Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet gaar en voeg kipkruiden toe.
- Voeg de paprika toe en bak kort mee.
- Verwarm de wraps volgens de verpakking.
- Besmeer de wraps met de yoghurt en beleg met de kipfilet, paprika, komkommer en feta.
- Serveer direct.