Ingrediënten
- 1 blikje tonijn in water
- 1 eetlepel Bak en braad vloeibaar
- 80 gram Spaghetti
- halve Ui
- 1 teen Knoflook
- 20 gram Parmezaanse kaas
- 35 gram Tomatenpuree
- 30 milliliter Rode wijn
- halve tablet Kippenbouillonblokje(s)
- 100 gram Tomatenblokjes
- 200 gram Broccoli
Benodigdheden
- Koekenpan
- Rasp
- Pan
Bereidingswijze
Gezond, simpel, eiwitrijk en ook nog eens lekker! Oftewel een recept waar je blij van wordt 😀
Stap 1: Snij de knoflook en ui.
Stap 2: Doe de aangegeven hoeveelheid olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Fruiten houdt in dat de ui een goudgele kleur krijgt. Vervolgens schep je de ui en knoflook uit de wokpan en leg je dit op een bordje.
Stap 3: Kook de pasta en de broccoli in een pan met water.
Stap 4: Maak de tomatensaus: doe de tomatenblokjes en tomatenpuree in de wokpan. Doe daar het halve kipbouillonblokje en de Italiaanse kruidenbij. Om eventueel nog een lekkere smaak aan de saus te geven, doe je er een scheutje wijn bij.
Stap 5: Voeg de tonijn en de ui bij de saus.
Stap 6: Doe de broccoli bij de saus in.
Stap 7: Je kunt de pasta ook bij de saus voegen of het apart serveren.