Ingrediënten
- 4 Appel
- 60 gram Noten
- 50 gram Rozijnen
- 1 tl Kaneel
- 1 el Honing
Benodigdheden
- Oven
Bereidingswijze
Geen zin om lang in de keuken te staan, maar wil je wel iets lekkers op tafel toveren? Ga dan aan de slag met deze gevulde appels met noten. Dankzij de noten bevat dit recept gezonde vetten, maar ook veel calorieën. Geniet met mate dus! 💙
Stap 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de appels en snijd de bovenkant eraf. Hol de appel uit maar houd de onderkant intact.
Stap 2. Hak de noten in kleine stukjes. Varieer volop met verschillende noten! Meng de appel dat je hebt uitgehold samen met de noten, rozijnen, kaneel en honing en vul de appels met het mengsel. Eet je veganistisch, vervang dan de honing door agavesiroop.
Stap 3. Plaats de bovenkant terug op de gevulde appels en zet ze 30 minuten in de oven op een bakplaat.