Ingrediënten
- 4-5 Rawit pepertjes
- 5 tenen Knoflook
- 4 Sjalotjes
- 1 tak Citroengras
- 1 duim Thaise gember
- 2 el Koriandersteeltjes
- 2 el fijngesneden Kaffir lime bladeren
- 1 tl Peperkorrels
- 4 tl Korianderpoeder
- 1 tl Komijnpoeder
- 2 tl Zout
- 1 el Garnalenpasta
Benodigdheden
Bereidingswijze
Ooit al eens een currypasta helemaal zelf gemaakt? Ondanks dat er vaak niet veel mis is met de currypasta’s die te koop zijn in de supermarkt of toko is het wel zo leuk, gezond en vooral lekker om de currypasta zelf te maken. Het kost wat meer tijd, maar de keukenmachine is in dit geval je grote vriend en zorgt ervoor dat je in een niet al te lange tijd een geweldig currygerecht op tafel zet. Geen keukenmachine? Een officiële currypasta wordt met een vijzel gemaakt, dus dat kan uiteraard ook. Gelijk een goede workout 😉
- Doe alle ingrediënten bij elkaar in de keukenmachine behalve de garnalenpasta. Maal het tot een pasta.
- Voeg op het laatst de garnalenpasta toe en maal deze op lage stand nog kort mee tot het een egale massa is. De currypasta is nu klaar.