Ingrediënten
- 175 gram Boter
- 200 gram Chocolade
- 80 gram Cacaopoeder
- 150 gram Suiker
- 200 gram Meel
- halve theelepel Bakpoeder
- halve theelepel Vanille extract
- 2 Eieren
- 100 gram Walnoten
- 100 gram Donkerbruine basterdsuiker
- 100 milliliter Magere melk
Benodigdheden
- Spatel
- Oven
- Beslagkom
- Bakblik
Bereidingswijze
Zoals bij velen komt na het avond eten nog een lekkere kop koffie of thee, maar wat moet daar nu bij? Deze chocolade walnoot brownie natuurlijk!
-
Voorverwarm de oven op 160 graden.
- Meng de meel met suiker, cacao, bruine suiker, boter en bakpoeder.
-
Doe de chocolade en de melk in één bakje en verwarm dit kort 30 seconden in de magnetron.
-
Breng nu alles in 1 beslagkom en mix het tot 1 geheel.
- Spray het baklik in met cooking spray of olie en giet de mix er gelijkmatig in.
-
Als het 1 mooi geheel is voeg je de helft van de noten toe en zet je het in de oven voor 22 minuten op (170 graden).
-
Haal het uit oven en snijd het in stukjes
-
Serveer het met extra walnoten of eventueel wat rood fruit of een lekker stukje schepijs.