Ingrediënten
- 2 el Olijfolie
- 400 gram Krieltjes
- 500 gram Broccoli
- 250 gram Champignons
- 250 ml Boursin cuisine light
- 2 el Tijm
Benodigdheden
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
Nieuw recept voor een meatless monday. Met deze champignonragout met broccoli mis je je stukje vlees niet eens. Rijk aan veel groenten en lekker met krieltjes. Eet smakelijk!
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 min;
- Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de champignons in kwarten. Kook de broccoli 5 minuten;
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de broccoli en champignons kort op hoog vuur. Voeg de Boursin Cuisine en de tijm toe. Laat 5 min. zachtjes koken en schep af en toe om;
- Serveer de ragout met de krieltjes.
Eet smakelijk!