Ingrediënten
- 1 volkoren wrap
- 100 gram Bietjes
- 1/2 Avocado
- een handje Verse bladspinazie
- 40 gram Zachte geitenkaas
- 10 gram Honing
- 15 gram Noten
Benodigdheden
- Koekenpan
Bereidingswijze
Altijd een boterham mee naar je werk? Vervang dit eens door deze makkelijke en goed gevulde wrap! Zo krijg je niet alleen meer groenten binnen gedurende de dag, maar heb je ook een gevarieerd voedingspatroon. Een wrap is net zo makkelijk mee naar het werk te nemen als een gesmeerde boterham, maar maakt je werkdag door deze smaakcombinatie toch net iets spannender. Zo kijk je extra uit naar die lunchpauzes.
Tzatziki past hier ook perfect bij als sausje, lekker om in te dippen!
Stap 1. Doe de noten in een droge koekenpan en rooster deze goudbruin. Voeg daarna de honing toe en laat op laag vuur karamelliseren totdat dit om de noten kleeft. Dit maakt echt het verschil in je wrap! Sla deze stap echt alleen over als je in tijdnood bent.
Stap 2. Snijd de bietjes in dunne plakjes en de avocado in reepjes.
Stap 3. Beleg de wrap eerst met een handje spinazie, vervolgens met de plakjes biet en avocado. Verkruimel hier de geitenkaas over en verdeel als laatste de noten over de wrap. Rol de wrap op en snijd doormidden, zet eventueel vast met een cocktailprikker.