Ingrediënten
- 100 gram babyspinazie
- 20 gram Pijnboompitten
- 100 gram Geitenkaas met honing
- 1 hele Avocado
- 200 gram Cherrytomaatjes
- 1 scheutje Olijfolie
- naar smaak Peper
- 100 gram Gerookte kipfilet
Benodigdheden
- Koekenpan
- Kom
Bereidingswijze
Deze salade met babyspinazie en avocado is makkelijk klaar te maken. Het bevat gezonde vetten die zorgen voor een goed verzadigd gevoel. Enjoy 🙂
- Doe de babyspinazie in een kom.
- Bak de pijnboompitten kort in een droge pan.
- Snijd de avocado en cherrytomaatjes in stukjes.
- Meng de avocado, cherrytomaatjes en de spinazie goed door elkaar. Voeg een scheutje olijfolie en wat peper toe en meng nogmaals goed door.
- Verkruimel de geitenkaas over de salade en bestrooi met de pijnboompitten.
- Snijd de kipfilet in reepjes en serveer deze op de salade.
- Lekker met versgebakken stokbrood.