Wist je dat het lichaam naast het 'gewone' vet ook over zogenaamd bruin vet beschikt en dat deze vorm van vet je mogelijk kan helpen om af te vallen?
Geschreven interviews
Hieronder vind je een overzicht van geschreven interviews.
Waarom is het zo moeilijk om minder te eten? Interview met onderzoeker Fania Dassen
Vandaag een interessant interview met Fania Dassen. Fania probeert met haar onderzoek de vraag te beantwoorden waarom het zo moeilijk is om blijvend
Interview met hoogleraar Klaas Westerterp over stofwisseling en energiegebruik
Vandaag een interview met hoogleraar Klaas Westerterp. Deze onderzoeker heeft jarenlang onderzoek gedaan naar onderwerpen zoals stofwisseling,
Interview met hoogleraar Sander Kersten
Vandaag een interessant interview met hoogleraar Sander Kersten. Sander heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de rol van erfelijkheid bij overgewicht.
Interview met dr. Dorien Westerlaken-van Ginkel over de oorzaken van een voedselallergie
Vandaag een interessant interview met dr. Dorien Westerlaken–Van Ginkel. In haar proefschrift, gericht op de oorzaken van voedselallergieën,
Interview met hoogleraar Liesbeth Zandstra over het aanleren van gezonde gewoontes
Vandaag een interessant interview met hoogleraar Liesbeth Zandstra. Zij doet onderzoek naar hoe consumenten verleid kunnen worden om gezondere keuzes
Interview met hoogleraar Ingrid Steenhuis over hoe je een terugval voorkomt
Vandaag een interessant interview met hoogleraar Ingrid Steenhuis. Ze doet onder andere onderzoek naar de oorzaken van terugval bij afvallen en is
Interview met diëtist Rob van Berkel
Elke week vragen we een professional in de sport- of fitnessindustrie naar zijn of haar dagelijkse bezigheden. Deze week strikten we de inspirerende
Interview loopexpert Bob Boverman (rust zacht)
Hardlopen is na fitness de populairste sport in ons land. Anderhalf miljoen Nederlanders trekken regelmatig de hardloopschoenen aan. Helaas zien wij
Interview met hoogleraar Tatjana van Strien
Tatjana van Strien is doctor in de psychologie en heeft zich gespecialiseerd in de oorzaken van overeten. Momenteel is ze verbonden aan de Vrije